در حال دیدن این عنوان: |
۱۸ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() ![]() نام کاربری: Ice.Girl
پیام:
۴,۳۰۴
عضویت از: ۸ شهریور ۱۳۸۹
از: mashhad
طرفدار:
- همه به خصوص فابرگاس - رونالدينيو - پرسپوليس - آلمان و اسپانيا - فقط علی کریمی - پپ گواریولا و یورگن کلوپ - قطبی-ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول اخی بحث ندارید؟؟ هی رونمایی از اواتار مردید بحث راه بندازید وسط امتحانا! بحث درباره ی انقراض حیوانات وحشی جنگلهای آمازون خوبه؟ ![]() ![]() ![]() |
||
۱۰ خرداد ۱۳۹۳
|
|
|
![]() |
||
۱۱ خرداد ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول باش. حتی همین قدر دور...واقعا ![]() ![]() نقل قول بحث درباره ی انقراض حیوانات وحشی جنگلهای آمازون خوبه؟ خب شما مردی خودت بحث راه بنداز نه بابا انقراض چیه! ![]() این همه بحث ! چرا بحث نیست؟! ![]() مثلا ..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() برید حال کنید این همه موضوع میدم دست تون ! بعد بگید کوثر فعال نیس! ![]() ![]() امروز یه خبر گذاشتم تو خبرگزاری : نقل قول واکنش کیمیایی به «واکنشها به کیمیایی»خیلی جالبه ![]() ![]() ![]() البته اون داشت درمورد اظهارات آقای مسعود کیمیایی حرف میزد! ![]() از کشفیات خودم بود! ![]() |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۱۱ خرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Ali.Rezaei
پیام:
۳,۸۴۴
عضویت از: ۱۳ آذر ۱۳۸۹
از: Behshahr
طرفدار:
- messi - یوهان کرایوف - یه زمانی جوون بودیم، جوونی کردیم : پرسپولیس!! - spain - داداشم که تو زمین های خاکی بازی می کنه!!! - pep - افشین امپراتور گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول KOSAR نوشته:نه بابا انقراض چیه! ![]() این همه بحث ! چرا بحث نیست؟! ![]() مثلا ..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() برید حال کنید این همه موضوع میدم دست تون ! بعد بگید کوثر فعال نیس! ![]() ![]() برید از خدا بترسید!!! ![]() ![]() ![]() بیاید دور هم، تیغ ابروی کجش را به گلویی بکشیم! ![]() ![]() ![]() ![]() ملاحظه فرمایید ![]() درضمن! دیوانگی ما به کسی ربط ندارد.... برید از خدا بترسید!! ![]() ![]() |
||
|
|||
۱۱ خرداد ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول درضمن! دیوانگی ما به کسی ربط ندارد.... برید از خدا بترسید!! چرا به من ربط داره! ![]() |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۱۱ خرداد ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۴,۳۰۴
طرفدار:
- همه به خصوص فابرگاس - رونالدينيو - پرسپوليس - آلمان و اسپانيا - فقط علی کریمی - پپ گواریولا و یورگن کلوپ - قطبی-ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول مثلا ..... آهان همین رونمایی از آواتار و امضای جدید من میشه ساعت ها روزها درموردش بحث کرد حتی!تو نبودی میگفتی چرا همش درباره ی آواتار و امضا بحث میکنید ؟حالا خودتم که جزوشون شدی ![]() بگو بحث درباره ی چی می خوای سیاسی مذهبی اجتماعی علمی ورزشی ... تا من پیشنهاد بدم ![]() |
||
۱۱ خرداد ۱۳۹۳
|
|
|
دوستان، ناظر می خوایم![]() ![]() |
||
۱۱ خرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: mahsa.barca
پیام:
۳,۰۹۹
عضویت از: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲
از: esf
طرفدار:
- david villa .messi - گوارديولا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
عاقو چن روز پيش داشتم ميگفتم خبببببب شيشم ك كنكوره هفتم ك ميرم خونواده گرام مادري رو ميبينم ![]() ![]() ![]() ![]() كلا برنامه ها يه ماه عقب افتاد چرا امسال اينقد زود ميخواد بياد ![]() |
||
به شکل نمایش کنارم مردمن | |||
۱۱ خرداد ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۴,۳۰۴
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول دوستان، ناظر می خوایم می تونیم در رابطه با این موضوع صحبت کنیم فقط اومدم بگم رو من یکی حساب نکنید ![]() ![]() اینجا که ناظراش بیشتر از کاربراشه دیگه ناظر می خواین چیکار؟ ![]() |
||
۱۱ خرداد ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول sepideh نوشته:نقل قول دوستان، ناظر می خوایم می تونیم در رابطه با این موضوع صحبت کنیم فقط اومدم بگم رو من یکی حساب نکنید ![]() ![]() اینجا که ناظراش بیشتر از کاربراشه دیگه ناظر می خواین چیکار؟ ![]() می خوام قبلیا رو برکنار کنم ![]() ![]() ![]() برای انجمن داستان نویسی یه آدم خوش ذوق نمی خواد داوطلب بشه؟ ![]() ![]() |
||
۱۱ خرداد ۱۳۹۳
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |