در حال دیدن این عنوان: |
۱۵ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() ![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۴
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول محمدعلي نوشته:نقل قول آدم که گول نمیخوره، گول آدمو می خورهموافقم شدید:-' ![]() آقا محمد شامت بی زحمت اصغر بره باشه ![]() محمد جون قول داد بیاد ساری صبحانه روز اول بریم کله پزی آقا غلام (میدون شهدا) ناهار روز اول دوتایی بریم اکبر جوجه شام روز اول رو بریم سی ام سی صبحانه روز دوم رو بریم جغول بغولی کوچه سردار ناهار دوم رو بریم اصغر بره. شام دوم رو بریم رستوران شالی. ![]() صبحانه روز سوم رو باغ ما میخوریم. ناهار روز دوم میریم حاج حسن شام سوم رو میریم بوف. ![]() در تمامی این روز ها یه سر اکبرجوجه هم میریم. ![]() هنوز سین روز چهارم و پنجم رو نچیدیم. ![]() حالا خدا بخواد کندور و گاندو و خوان خان و این مسائل رو با مشورت آقای علی رضایی برنامه ریزی می کنیم. ![]() |
||
|
|||
۱۲ خرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Zahra.Argentina
پیام:
۱,۲۵۷
عضویت از: ۲۳ شهریور ۱۳۹۲
از: مشهد
طرفدار:
- مسی و اینیستا - پرسپولیس - aRgEnTiNa گروه:
- کاربران عضو ![]() |
منم شام میخوام ینی 1 انسان مشهدی پیدا نمیشه به من شام بده؟؟؟؟ اعلام موجودیت کنه هر چه سریعتر |
||
۱۲ خرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: *mohammad.z*
پیام:
۵,۲۳۶
عضویت از: ۲۹ مهر ۱۳۹۱
از: بابلسر _كاله
طرفدار:
- مسي - كرايف - استقلال کبییر - تيم ملي بارسلونا - جانواريو - پپ گواردیولا - قلعه نوعي گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول راسي بچه هاي شمال يه عكس از كباب شيپوري نذاشتيناااااآخه تمامی حقوق کباب شیپوری متعلق به خوده کباب سرای شیپوریه. ![]() یجورایی حق پخشش محفوظ ![]() ![]() من میترسم عکسشو بذارم اینجا ،اما بعده چند وقت با پی گرد قانونی مواجه بشم. ![]() الانم که ایام ، ایامه امتحاناته ،دستگیر بشیم یه ترم عقب میوفتیم ![]() جانه چنگیز به ریسکش نمی ارزه. ![]() نتیجه گیری: من نمیتونم دست به همچین کاره انتحاری ای بزنم! ![]() ![]() نقل قول خو دلمون اب شد :/تا باشد ازین دل اب شدن ها ![]() ![]() نقل قول ناهار روز اول دوتایی بریم اکبر جوجهشام روز اول رو بریم سی ام سی صبحانه روز دوم رو بریم جغول بغولی کوچه سردار ناهار دوم رو بریم اصغر بره. شام دوم رو بریم رستوران شالی. صبحانه روز سوم رو باغ ما میخوریم. ناهار روز دوم میریم حاج حسن شام سوم رو میریم بوف. در تمامی این روز ها یه سر اکبرجوجه هم میریم. هنوز سین روز چهارم و پنجم رو نچیدیم. ![]() ![]() قُلْ سِيرُواْ فِي الأَرْضِ ثُمَّ انظُرُواْ كَيْفَ كَانَ عَاقِبَةُ الْمُكَذِّبِينَ ![]() ![]() نقل قول حالا خدا بخواد کندور و گاندو و خوان خان و این مسائل رو با مشورت آقای علی رضایی برنامه ریزی می کنیم.عاقا با این لیسته بلند بالا وو نجومی ای که تو دادی من فکر کنم با علی رضایی یه برنامه ریزی هم برای زدن یکی از بانک های مرکزی ساری داشته باشین بد نیست. ![]() ![]() منم رانندتون میشم. ![]() ![]() پی نوشت: ![]() محمدعلی نوشت: ![]() ![]() |
||
رفتی کلاس اول این جمله را عوض کن "آن مرد تا نیاید،باران نخواهد آمد " |
|||
۱۲ خرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Ali.Rezaei
پیام:
۳,۸۴۴
عضویت از: ۱۳ آذر ۱۳۸۹
از: Behshahr
طرفدار:
- messi - یوهان کرایوف - یه زمانی جوون بودیم، جوونی کردیم : پرسپولیس!! - spain - داداشم که تو زمین های خاکی بازی می کنه!!! - pep - افشین امپراتور گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول محــمــد نوشته:حالا خدا بخواد کندور و گاندو و خوان خان و این مسائل رو با مشورت آقای علی رضایی برنامه ریزی می کنیم. ![]() این مسائل رو حتماً با من در میون بذار! ![]() ![]() ![]() در ضمن. سی ام سی حوزه استحفاضی ماست! ![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول عاقا با این لیسته بلند بالا وو نجومی ای که تو دادی من فکر کنم با علی رضایی یه برنامه ریزی هم برای زدن یکی از بانک های مرکزی ساری داشته باشین بد نیست. ![]() ![]() آقا اینا برا مشاور اعظم، جناب آقای بارانی پول خورده ![]() |
||
|
|||
۱۲ خرداد ۱۳۹۳
|
|
|
که داوطلب زیاده!![]() من برم نامه استعفا تنظیم کنم جوونا دنبال کارن من دوشغله م خوبیت نداره! ![]() ![]() طلاهایی که درمعرض دید هستند بیشتر احتمال سرقت شون میره! شما واسه گوشی دست دوم نوکیا1100 قاب محافظ می خرید؟؟ واسه اپل s5چی؟ ![]() نظر شما چیست؟! ![]() ![]() |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۱۲ خرداد ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۵,۲۳۶
طرفدار:
- مسي - كرايف - استقلال کبییر - تيم ملي بارسلونا - جانواريو - پپ گواردیولا - قلعه نوعي گروه:
نقل قول نظر شما چیست؟!این واقعا پرسیدن داره؟؟ ![]() ![]() نه انصافا.. نه وژدانا خب معلومه ، نوکیا دسته دومه 1100 دیگه ![]() ![]() پ.ن: ![]() ![]() |
||
|||
۱۲ خرداد ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول نه وژدانا![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول خب معلومه ، نوکیا دسته دومه 1100 دیگه شوخی شوخی با جملات حکیمانه حکیمه کوثر موسوی هم شوخی؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() این جملات عمق داره باید عمیقا بخونی و بررسی کنی تا بفهمی منظور چی هست! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۱۲ خرداد ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۵,۲۳۶
طرفدار:
نقل قول فردوسی سعدی حافظ وجمعی از اساتید زبان فارسی طی یک اقدام معترضانه ملیت خودرا تغییر داده و پناهنده اونور آب ها گشتن!شاعر و جمعی از اساتید زبان فارسی ای که بخوان برای بکار بردن یک کلمه ی محاوره ای ،تاکید میکنم محاوره ای ![]() ![]() ![]() نقل قول خبرها حاکی از آن است که آقا بهزاد کاربر همین سایت نیز برابر آنچه آن را فاجعه زبان فارسی دانستند در راستای حمایت از اساتید خود در این حوزه(وای نفسم گرفت.. اب قند لطفا..: ) به جمع معترضان پیوستند...!ایشان نیز هم... ![]() نقل قول شوخی شوخی با جملات حکیمانه حکیمه کوثر موسوی هم شوخی؟؟من مگه با شما شوخی دارم؟؟!!! ![]() ![]() ![]() نه شوخی دارم؟؟!! ![]() ![]() کاملا جدی گفتم ![]() نقل قول این جملات عمق داره باید عمیقا بخونی و بررسی کنی تا بفهمی منظور چی هست! بعله!آره...خیلی عمق داره. ![]() ![]() اصن عمیق بودن از سرورویه این جملات میباره ![]() باز شانس اوردم که شنا بلد بودم وگرنه در دریای بی کران و عمیقِ باره معنایه جملات شما غرق میشدم ![]() ![]() نقل قول همینطوری الکی که نیست!بدون شرح... ![]() نقل قول در راستای همین جملات به فکرم رسیده که ده ها جلد کتاب از همین جملات اندیشمندانه و حکیمانه و پر مغز خودم را روانه جامعه ی بحران زده ی فرهنگی کنم تا دوستداران فرهنگ را زمانه تاریک سرآید!من واقعا واسه ی اون جامعه ی فرهنگی ای که این جملات حکیمانه و پر مغز!! میخواد نجات بخشش باشه از صمیمه قلب متاسفم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|||
۱۲ خرداد ۱۳۹۳
|
|
|
یک ساعت پیش هوای تهران اینطوری بود خیلی وحشتناک بود!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() مشاهده لینک |
||
|||
۱۲ خرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Ali.Rezaei
پیام:
۳,۸۴۴
عضویت از: ۱۳ آذر ۱۳۸۹
از: Behshahr
طرفدار:
- messi - یوهان کرایوف - یه زمانی جوون بودیم، جوونی کردیم : پرسپولیس!! - spain - داداشم که تو زمین های خاکی بازی می کنه!!! - pep - افشین امپراتور گروه:
- کاربران عضو ![]() |
هیچی دیگه! الان همینا میاد سمت ما! تازه هوا داره ناجور میشه اینجا! ![]() |
||
|
|||
۱۲ خرداد ۱۳۹۳
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |