در حال دیدن این عنوان: |
۱۰ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
نقل قول محــمــد نوشته:کسی فوتبال آنلاین هت تریک بازی کرده؟ ![]() یادش بخیر، یک زمانی لقب پدر هت تریک ایران رو داشتم. ![]() ![]() |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۳ خرداد ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول 내 인생의 사랑 نوشته:نقل قول محــمــد نوشته:کسی فوتبال آنلاین هت تریک بازی کرده؟ ![]() یادش بخیر، یک زمانی لقب پدر هت تریک ایران رو داشتم. ![]() ![]() جدا برام سواله! ![]() ![]() من فکر کنم فهمیدم ساعت برنارد دست کیه! ![]() |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۱۳ خرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۴
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول 내 인생의 사랑 نوشته:نقل قول محــمــد نوشته:کسی فوتبال آنلاین هت تریک بازی کرده؟ ![]() یادش بخیر، یک زمانی لقب پدر هت تریک ایران رو داشتم. ![]() ![]() اکانت چی شد؟ ![]() |
||
|
|||
۱۳ خرداد ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۶۱,۶۳۳
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
نقل قول KOSAR نوشته:نقل قول 내 인생의 사랑 نوشته:نقل قول محــمــد نوشته:کسی فوتبال آنلاین هت تریک بازی کرده؟ ![]() یادش بخیر، یک زمانی لقب پدر هت تریک ایران رو داشتم. ![]() ![]() جدا برام سواله! ![]() ![]() من فکر کنم فهمیدم ساعت برنارد دست کیه! ![]() چطور؟ نقل قول محــمــد نوشته:نقل قول 내 인생의 사랑 نوشته:نقل قول محــمــد نوشته:کسی فوتبال آنلاین هت تریک بازی کرده؟ ![]() یادش بخیر، یک زمانی لقب پدر هت تریک ایران رو داشتم. ![]() ![]() اکانت چی شد؟ ![]() بستمش و معدومش کردم که دست اغیار نیافته. ![]() |
||
|||
۱۳ خرداد ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول چطور؟کی فرصت می کنید؟ ![]() ![]() ![]() ![]() مسوولین دوپینگ کشور کجان؟؟ ![]() ![]() ![]() |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۱۳ خرداد ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول KOSAR نوشته:نقل قول چطور؟کی فرصت می کنید؟ ![]() ![]() ![]() ![]() مسوولین دوپینگ کشور کجان؟؟ ![]() ![]() ![]() منم خیلی این سوال برام پیش اومده ![]() |
||
۱۳ خرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Ice.Girl
پیام:
۴,۳۰۴
عضویت از: ۸ شهریور ۱۳۸۹
از: mashhad
طرفدار:
- همه به خصوص فابرگاس - رونالدينيو - پرسپوليس - آلمان و اسپانيا - فقط علی کریمی - پپ گواریولا و یورگن کلوپ - قطبی-ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو ![]() |
حالا که بحثش پیش اومد منم همیشه برام سوال بوده تازه کوثر فیلم و سریال دیدنم به اینا اضافه کن حالا من یه ساعت میام تو این سایت از کل کارام عقب میفتم ![]() لطفا شفاف سازی کنید ![]() فقط نگید با برنامه ریزی همش درست میشه که شعاره ![]() |
||
۱۳ خرداد ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۶۱,۶۳۳
طرفدار:
از نواده لرد سیاه توقع دیگه ای دارید؟! جوابش روشنه: جادوی سیاه! ![]() ببینید، آدمیزاد اگر بخواد کاری رو انجام بده میده. نمی خوام بحث استعداد ذاتی رو وارد کنم. خیلی مهمه، ولی خارج از کنترله پس موضوع بحث نیست. مهم اینه که تو زندگی هدف داشته باشی و بدونی کجا می خوای بری. اهداف کوتاه، میان و بلند مدت. نه از این کلیشه های مزخرفی که تحت عنوان پروتوکل موفقیت و این دری وری ها میگن. ![]() برای همینه وقتی کسی بر می گرده به من میگه «وقت سر خاروندن ندارم» یا «انقدر گرفتارم که نیم ساعت وقت ندارم برا فلان کار بذارم» حالت تهوع پیدا می کنم! چون این حرف فقط توجیهی برای تنبلی و بی مسئولیتیه و بس! من کنکور دادم و تا وقتی نتایجش اومد کسی تو این سایت حتی نفهمید من کنکور دارم! حالا ملت برا کنکور شش ماه و بک سال و حتی چند سال خودشون رو قرنطینه می کنن! این رفتارها کاملا غلطه! اگر با فکر و برنامه (نه اون عبارت کلیشه ای تهوع آور ![]() من به شخصه هرگز دوست نداشتم آدم تک بعدی باشم، به خصوص که سالها تو دانشگاه خیل آدمهای تک بعدی (ماگل های ابله) رو کنارم دیدم که در عین اینکه خودشون رو نخبه می دونن، از نظر من ابله هایی بیش نیستن! ![]() خب منبر رو به پایانه عزیزان. ![]() خب منبر تموم شد. صاب مجلس پاکت ما رو بده. در ضمن شام رو هم زودتر بدید جای دیگه منبر دارم. ![]() |
||
|||
۱۴ خرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Ali.Rezaei
پیام:
۳,۸۴۴
عضویت از: ۱۳ آذر ۱۳۸۹
از: Behshahr
طرفدار:
- messi - یوهان کرایوف - یه زمانی جوون بودیم، جوونی کردیم : پرسپولیس!! - spain - داداشم که تو زمین های خاکی بازی می کنه!!! - pep - افشین امپراتور گروه:
- کاربران عضو ![]() |
حاجی قربونت برم! زبونم لال از نفس میوفتی ها! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() با این اوضاع گوشه چشمی هم به ما داشته باش مدیر برنامه هات بشیم! ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
۱۴ خرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۴
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو ![]() |
دوستان قول حضور مدیریت محترم رو در کلانشهر ساری گرفتم.![]() شمالی ها از 2 تا 5 تیر منتظر حضور محمد جان باشند. ![]() |
||
|
|||
۱۴ خرداد ۱۳۹۳
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |