در حال دیدن این عنوان: |
۸ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() ![]() نام کاربری: Ali.Rezaei
پیام:
۳,۸۴۴
عضویت از: ۱۳ آذر ۱۳۸۹
از: Behshahr
طرفدار:
- messi - یوهان کرایوف - یه زمانی جوون بودیم، جوونی کردیم : پرسپولیس!! - spain - داداشم که تو زمین های خاکی بازی می کنه!!! - pep - افشین امپراتور گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول محــمــد نوشته:دوستان قول حضور مدیریت محترم رو در کلانشهر ساری گرفتم. ![]() شمالی ها از 2 تا 5 تیر منتظر حضور محمد جان باشند. ![]() من بیام پول نمیدما!! حساب میکنی بیام!! ![]() |
||
|
|||
۱۴ خرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: mahsa.barca
پیام:
۳,۰۹۹
عضویت از: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲
از: esf
طرفدار:
- david villa .messi - گوارديولا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
قضيه همون شامست؟؟؟؟![]() تنها خوري ![]() راسي يه سوال : من پارسال با كلي ذوق كباب ترش خوردم ولي ب نظرم بايد اسمش ميبود كباب تلخ ! اين روغن سوخته هاش بهش چسبيده بود ![]() |
||
به شکل نمایش کنارم مردمن | |||
۱۴ خرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Ice.Girl
پیام:
۴,۳۰۴
عضویت از: ۸ شهریور ۱۳۸۹
از: mashhad
طرفدار:
- همه به خصوص فابرگاس - رونالدينيو - پرسپوليس - آلمان و اسپانيا - فقط علی کریمی - پپ گواریولا و یورگن کلوپ - قطبی-ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو ![]() |
سخنرانی خوبی بود خسته نباشید نقل قول هرگز مجبور نیستید چیزی رو برای همیشه کنار بذارید یا خودتون رو محبوس و قرنطینه کنید! با این واقعا موافقم.من یه مدت این کارو کردم افسردگی گرفتم دوباره برگشتم روال قبل ![]() ولی اینکه به همه کاراتم برسی خدایی سخته خیلی باید فرز باشی نقل قول من کنکور دادم و تا وقتی نتایجش اومد کسی تو این سایت حتی نفهمید من کنکور دارممگه زمان کنکور شما هم این سایت وجود داشت؟ ![]() |
||
۱۴ خرداد ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۳,۰۹۹
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
منظورشون ارشده ![]() |
||
۱۴ خرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۴
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول سرداران کربلا نوشته:نقل قول محــمــد نوشته:دوستان قول حضور مدیریت محترم رو در کلانشهر ساری گرفتم. ![]() شمالی ها از 2 تا 5 تیر منتظر حضور محمد جان باشند. ![]() من بیام پول نمیدما!! حساب میکنی بیام!! ![]() با یک شهروند درجه یک میری بیرون لازم نیست دست تو جیبت بزاری. ![]() |
||
|
|||
۱۴ خرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Ice.Girl
پیام:
۴,۳۰۴
عضویت از: ۸ شهریور ۱۳۸۹
از: mashhad
طرفدار:
- همه به خصوص فابرگاس - رونالدينيو - پرسپوليس - آلمان و اسپانيا - فقط علی کریمی - پپ گواریولا و یورگن کلوپ - قطبی-ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول منظورشون ارشده ( ب احتمال نود و نه درصد) آهان راست میگی مهسا منم چند روزه مث تو گیج میزنم ![]() آخه از بس کنکور کارشناسی برام مهمه بقیه رو دیگه آدم حساب نمیکنم ![]() |
||
۱۴ خرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۴
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول MahSa نوشته:قضيه همون شامست؟؟؟؟ ![]() تنها خوري ![]() راسي يه سوال : من پارسال با كلي ذوق كباب ترش خوردم ولي ب نظرم بايد اسمش ميبود كباب تلخ ! اين روغن سوخته هاش بهش چسبيده بود ![]() کجا کباب ترش خوردی؟ |
||
|
|||
۱۴ خرداد ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۳,۰۹۹
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
سپيده از خودت مايه بذار![]() ![]() از اتفاق همين كارشناسي در مقابل بقيه ادم حساب نميشه |
||
۱۴ خرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام:
۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات ![]() |
نقل قول 내 인생의 사랑 نوشته:از نواده لرد سیاه توقع دیگه ای دارید؟! جوابش روشنه: جادوی سیاه! ![]() ببینید، آدمیزاد اگر بخواد کاری رو انجام بده میده. نمی خوام بحث استعداد ذاتی رو وارد کنم. خیلی مهمه، ولی خارج از کنترله پس موضوع بحث نیست. مهم اینه که تو زندگی هدف داشته باشی و بدونی کجا می خوای بری. اهداف کوتاه، میان و بلند مدت. نه از این کلیشه های مزخرفی که تحت عنوان پروتوکل موفقیت و این دری وری ها میگن. ![]() برای همینه وقتی کسی بر می گرده به من میگه «وقت سر خاروندن ندارم» یا «انقدر گرفتارم که نیم ساعت وقت ندارم برا فلان کار بذارم» حالت تهوع پیدا می کنم! چون این حرف فقط توجیهی برای تنبلی و بی مسئولیتیه و بس! من کنکور دادم و تا وقتی نتایجش اومد کسی تو این سایت حتی نفهمید من کنکور دارم! حالا ملت برا کنکور شش ماه و بک سال و حتی چند سال خودشون رو قرنطینه می کنن! این رفتارها کاملا غلطه! اگر با فکر و برنامه (نه اون عبارت کلیشه ای تهوع آور ![]() من به شخصه هرگز دوست نداشتم آدم تک بعدی باشم، به خصوص که سالها تو دانشگاه خیل آدمهای تک بعدی (ماگل های ابله) رو کنارم دیدم که در عین اینکه خودشون رو نخبه می دونن، از نظر من ابله هایی بیش نیستن! ![]() خب منبر رو به پایانه عزیزان. ![]() خب منبر تموم شد. صاب مجلس پاکت ما رو بده. در ضمن شام رو هم زودتر بدید جای دیگه منبر دارم. ![]() ولی به هوشم برمیگرده کسی که میتونه تو چند بعد موفق باشه صددرصد هوش بالایی داره به خیلی چیزای دیگه هم ربط داره مثلا من وقتی یه روز کارای مختلف انجام میدم واقعا از لحاظ جسمی و فکری خسته میشم برا همین از پارسال که رفتم دوم دبیرستان کلاسای دیگه رو گذاشتم کنار تا بتونم درسمو با کیفیت بهتری بخونم |
||
که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد |
|||
۱۴ خرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Ali.Rezaei
پیام:
۳,۸۴۴
عضویت از: ۱۳ آذر ۱۳۸۹
از: Behshahr
طرفدار:
- messi - یوهان کرایوف - یه زمانی جوون بودیم، جوونی کردیم : پرسپولیس!! - spain - داداشم که تو زمین های خاکی بازی می کنه!!! - pep - افشین امپراتور گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول محــمــد نوشته:نقل قول سرداران کربلا نوشته:نقل قول محــمــد نوشته:دوستان قول حضور مدیریت محترم رو در کلانشهر ساری گرفتم. ![]() شمالی ها از 2 تا 5 تیر منتظر حضور محمد جان باشند. ![]() من بیام پول نمیدما!! حساب میکنی بیام!! ![]() با یک شهروند درجه یک میری بیرون لازم نیست دست تو جیبت بزاری. ![]() به به! چه چیزی بهتر از این؟! ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
۱۴ خرداد ۱۳۹۳
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |