در حال دیدن این عنوان: |
۱۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
|
نقل قول تُف به این زندگی..... :دیمریم انقدر تف نکن دختر! اقا محمد سیاست پدر و مادر نداره اصولا پس بیخیال شید خواهشا بحث نشه! |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۱۲ شهریور ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: Zahra.Argentina
پیام:
۱,۲۵۷
عضویت از: ۲۳ شهریور ۱۳۹۲
از: مشهد
طرفدار:
- مسی و اینیستا - پرسپولیس - aRgEnTiNa گروه:
- کاربران عضو |
خوشم میاد تعداد مسئولان سایت الان توی این تایپک بیشتر از کاربرای عادیه دیگه هیچ کلاسی نداره |
||
۱۲ شهریور ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول I miss you hero نوشته:خوشم میاد تعداد مسئولان سایت الان توی این تایپک بیشتر از کاربرای عادیه دیگه هیچ کلاسی نداره تصمیمات دوره اصلاحاته! بحث سیاسی ممنوع! |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۱۲ شهریور ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: Ali.Rezaei
پیام:
۳,۸۴۴
عضویت از: ۱۳ آذر ۱۳۸۹
از: Behshahr
طرفدار:
- messi - یوهان کرایوف - یه زمانی جوون بودیم، جوونی کردیم : پرسپولیس!! - spain - داداشم که تو زمین های خاکی بازی می کنه!!! - pep - افشین امپراتور گروه:
- کاربران عضو |
کی میخواد بره آمریکا؟! آقا ما امروز رفتیم تشییع جنازه امام جمعه مون..... فضا بسیار عالی بود و جمعیت فوق العاده ای هم اومده بودند... تنها کسی که ساز مخالف میزد این هوا بود.... فقط از گرما و رطوبت وحشتناک و وحشتناک امروز کسانی خبر دارند که امروز وسط اون جمعیت بودند... یه لحظه حس کردم پام داغ شده گوشیمو از جیبم در آوردم دیدم یه چیزی شبیه محیط DOS اومده بالا اون وسطاش نوشته internal temperture: 78°C فوری باطری رو درآوردم تا گوشی نترکه نزدیک بود گرمای هوا به قیمت نقص عضو ما تموم بشه! ظاهرا دور دوره انفجاره |
||
|
|||
۱۲ شهریور ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
از: تهران
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار |
نقل قول کی میخواد بره آمریکا؟! کوثر...البته جهت تحصیل میره ولی برمیگرده ایشالله |
||
who don't pay attention to you |
|||
۱۲ شهریور ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول lionel-mobina نوشته:نقل قول کی میخواد بره آمریکا؟! کوثر...البته جهت تحصیل میره ولی برمیگرده ایشالله ان شاالله:) البته همونطور که میدونید من از امپریالیسم اصن خوشنم نمیاد الانم مجبورم چون اینجا فضا ندارم! وگرنه نمیرفتم! قول میدم زود برگردم! بچه ها یه بحث خوب شکل گرفته دوست دارم شماهم همراهی مون کنید مشاهده لینک |
||
|||
۱۲ شهریور ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: mahsa.barca
پیام:
۳,۰۹۹
عضویت از: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲
از: esf
طرفدار:
- david villa .messi - گوارديولا گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول امپریالیسماين يني چي ؟ |
||
به شکل نمایش کنارم مردمن | |||
۱۲ شهریور ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول MahSa نوشته:نقل قول امپریالیسماين يني چي ؟ طرفداری از حکومت امپراطوری سیاستی که بناش بر تسلط یک کشور بر کشورهای دیگه باشه نظام سرمایه داری پیشرفته مبتنی بر نفوذ و سلطه کشوری بر کشورهای دیگه . دقیقا کاری که امریکا و انگلیس سالهاست انجام میدن . |
||
|||
۱۲ شهریور ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: Zahra.Argentina
پیام:
۱,۲۵۷
عضویت از: ۲۳ شهریور ۱۳۹۲
از: مشهد
طرفدار:
- مسی و اینیستا - پرسپولیس - aRgEnTiNa گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول KOSAR نوشته:نقل قول I miss you hero نوشته:خوشم میاد تعداد مسئولان سایت الان توی این تایپک بیشتر از کاربرای عادیه دیگه هیچ کلاسی نداره تصمیمات دوره اصلاحاته! بحث سیاسی ممنوع! افراطیون سایت رو با مشکل مواجه میکنند از همایونی تقاضا داریم این افراد رادیکالی رو از صحوف سایت پاک کنند تا به تعالی کامل برسه جامعه |
||
۱۲ شهریور ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
نقل قول Ali Rezaei نوشته:کی میخواد بره آمریکا؟! آقا ما امروز رفتیم تشییع جنازه امام جمعه مون..... فضا بسیار عالی بود و جمعیت فوق العاده ای هم اومده بودند... تنها کسی که ساز مخالف میزد این هوا بود.... فقط از گرما و رطوبت وحشتناک و وحشتناک امروز کسانی خبر دارند که امروز وسط اون جمعیت بودند... یه لحظه حس کردم پام داغ شده گوشیمو از جیبم در آوردم دیدم یه چیزی شبیه محیط DOS اومده بالا اون وسطاش نوشته internal temperture: 78°C فوری باطری رو درآوردم تا گوشی نترکه نزدیک بود گرمای هوا به قیمت نقص عضو ما تموم بشه! ظاهرا دور دوره انفجاره پسر جان پس آتش جهنم رو می خوای چه کنی؟ پ.ن: بگو مرگ بر آمریکا. |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۲ شهریور ۱۳۹۳
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |