در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
|
شما هیچ خاطره ای از روزهای مدرسه تون ندارید ؟ ![]() |
||
|
|||
۲۶ شهریور ۱۳۹۳
|
|
|
به یک جایی از زندگی که رسیدی، میفهمی؛ اونی که زود میرنجه زود میره، زود هم برمیگرده. ولی اونی که دیر میرنجه دیر میره، اما دیگه برنمیگرده. به یک جایی از زندگی که رسیدی، میفهمی؛ رنج را نباید امتداد داد باید مثل یک چاقو که چیزها را میبره و از میانشون میگذره از بعضی آدمها بگذری و برای همیشه تمامشان کنی. به یک جایی از زندگی که رسیدی، میفهمی؛ بزرگترین مصیبت برای یک انسان اینه که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشه نه شعور لازم برای خاموش ماندن. به یک جایی از زندگی که رسیدی، میفهمی؛ مهم نیست که چه اندازه میبخشیم بلکه مهم اینه که در بخشایش ما چه مقدار عشق وجود داره. به یک جایی از زندگی که رسیدی، میفهمی؛ شاید کسی که روزی با تو خندیده رو از یاد ببری، اما هرگز اونی رو که با تو اشک ریخته، فراموش نکنی. به یک جایی از زندگی که رسیدی، میفهمی؛ توانایی عشق ورزیدن؛ بزرگترین هنر دنیاست. به یک جایی از زندگی که رسیدی، میفهمی؛ از دردهای کوچیکه که آدم میناله؛ ولی وقتی ضربه سهمگین باشه، لال میشه. به یک جایی از زندگی که رسیدی، میفهمی؛ همیشه وقتی گریه میکنی اونی که آرومت میکنه دوستت داره اما اونی که با تو گریه میکنه عاشقته. به یک جایی از زندگی که رسیدی، میفهمی؛ كسی كه دوستت داره، همش نگرانته. به خاطر همین بیشتر از اینكه بگه دوستت دارم میگه مواظب خودت باش. و بالاخره خواهی فهمید که: همیشه یک ذره حقیقت پشت هر “فقط یه شوخی بود” هست. یک کم کنجکاوی پشت “همین طوری پرسیدم” هست. قدری احساسات پشت “به من چه اصلا” هست. مقداری خرد پشت “چه میدونم” هست. و اندکی درد پشت “اشکالی نداره” هست. پ.ن: به یک جایی میرسد که آدم دست به خودکشی میزند نه اینکه یک تیغ بردارد رگش را بزند نه قید احساسش را میزند.... |
||
|
|||
۲۶ شهریور ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Ice.Girl
پیام:
۴,۳۰۴
عضویت از: ۸ شهریور ۱۳۸۹
از: mashhad
طرفدار:
- همه به خصوص فابرگاس - رونالدينيو - پرسپوليس - آلمان و اسپانيا - فقط علی کریمی - پپ گواریولا و یورگن کلوپ - قطبی-ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو ![]() |
قشنگ بود مریم من نمیدونم این نسل جدید چرا اینجوری شدن دیروز با دوستام رفته بودم بیرون یکیشون مچ دستشو با باند بسته بود میگم چی شده میگه جای تیغم خوب نشده هنوز ![]() ![]() یا چند روز پیش زنگ زدم به یکی از دوستام (بعد چند ماه) میگم چه خبر میگه هیچی دارم طلاق میگیرم ![]() ![]() ایرانو 10 سال دیگه نمیتونم تصور کنم غیر قابل تحمله ![]() |
||
۲۷ شهریور ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول sepideh نوشته:قشنگ بود مریم من نمیدونم این نسل جدید چرا اینجوری شدن دیروز با دوستام رفته بودم بیرون یکیشون مچ دستشو با باند بسته بود میگم چی شده میگه جای تیغم خوب نشده هنوز ![]() ![]() یا چند روز پیش زنگ زدم به یکی از دوستام (بعد چند ماه) میگم چه خبر میگه هیچی دارم طلاق میگیرم ![]() ![]() ایرانو 10 سال دیگه نمیتونم تصور کنم غیر قابل تحمله ![]() سپید به دوستت میگفتی حالا دم کنکور ازدواج نمیکردی خو. ![]() آره کلا فاز خیلی فازه افسرده ای شده به نظرم. ![]() البته یه سریا خودشون دوست دارن فقط دپ باشن.ینی حاضر نیستن کاری واس شادیشون بکنن. ![]() آهنگ خیلی تاثیر داره البته.یعنی ب جرات میگم میتونه یه آدم شادو از این رو به اون رو کنه. من قبلنا فازم خیلی فاز سنگینی بود. ![]() به حدی ک حوصله نداشتم از تو اتاقم پاشم برم بیرون واسه کارای عادی و روزمره. یه مدت اصن تصمیم گرفتم آهنگ و بذارم کنار.حالم وحشتناک خوب شده بووودا. ![]() این خواننده های عجق وجق که بعضی هاشون جز زار زدن کار دیگه ای بلد نیستن واقعن میتونن تو حال آدم تاثیر گذار باشن.یه وقتایی اصن به آهنگاشون توجه کنی حس میکنی بدبخت ترین آدم رو کره زمینی. ![]() |
||
|
|||
۲۷ شهریور ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Ali.Rezaei
پیام:
۳,۸۴۴
عضویت از: ۱۳ آذر ۱۳۸۹
از: Behshahr
طرفدار:
- messi - یوهان کرایوف - یه زمانی جوون بودیم، جوونی کردیم : پرسپولیس!! - spain - داداشم که تو زمین های خاکی بازی می کنه!!! - pep - افشین امپراتور گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Ma Ry نوشته:البته یه سریا خودشون دوست دارن فقط دپ باشن.ینی حاضر نیستن کاری واس شادیشون بکنن. ![]() آهنگ خیلی تاثیر داره البته.یعنی ب جرات میگم میتونه یه آدم شادو از این رو به اون رو کنه. من قبلنا فازم خیلی فاز سنگینی بود. ![]() به حدی ک حوصله نداشتم از تو اتاقم پاشم برم بیرون واسه کارای عادی و روزمره. یه مدت اصن تصمیم گرفتم آهنگ و بذارم کنار.حالم وحشتناک خوب شده بووودا. ![]() این خواننده های عجق وجق که بعضی هاشون جز زار زدن کار دیگه ای بلد نیستن واقعن میتونن تو حال آدم تاثیر گذار باشن.یه وقتایی اصن به آهنگاشون توجه کنی حس میکنی بدبخت ترین آدم رو کره زمینی. ![]() احسنت! واقعا هم همینه! پیرو بحث هایی که هر از چند گاهی اینجا مطرح میشه ![]() |
||
|
|||
۲۷ شهریور ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۵۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
نقل قول Ma Ry نوشته:این خواننده های عجق وجق که بعضی هاشون جز زار زدن کار دیگه ای بلد نیستن واقعن میتونن تو حال آدم تاثیر گذار باشن.یه وقتایی اصن به آهنگاشون توجه کنی حس میکنی بدبخت ترین آدم رو کره زمینی. ![]() طاووس این سبک هم که استاد خواجه امیری ه! ![]() |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۸ شهریور ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Zahra.Argentina
پیام:
۱,۲۵۷
عضویت از: ۲۳ شهریور ۱۳۹۲
از: مشهد
طرفدار:
- مسی و اینیستا - پرسپولیس - aRgEnTiNa گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول طاووس این سبک هم که استاد خواجه امیری ه!محسن یگانه خیاره؟ |
||
۲۸ شهریور ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۵۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
نقل قول ... نوشته:نقل قول طاووس این سبک هم که استاد خواجه امیری ه!محسن یگانه خیاره؟ در همون حدوده. ![]() |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۸ شهریور ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Ali_SHS
پیام:
۷,۳۸۵
عضویت از: ۲۵ مرداد ۱۳۹۱
از: Esfahan
طرفدار:
- Messi , Xavi , Iniesta , Puyol , Valdes - Ronaldinho , Rafa Marquez , Rivaldo , Cruyff - Perspolis - Spain. Argantina - Ali Karimi - Pep Guardiola - Abdollah Veissi گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول ... نوشته:نقل قول طاووس این سبک هم که استاد خواجه امیری ه!محسن یگانه خیاره؟ نه هویجه ![]() |
||
۲۸ شهریور ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Zahra.Argentina
پیام:
۱,۲۵۷
عضویت از: ۲۳ شهریور ۱۳۹۲
از: مشهد
طرفدار:
- مسی و اینیستا - پرسپولیس - aRgEnTiNa گروه:
- کاربران عضو ![]() |
![]() بهتر از خواجه امیریه ![]() |
||
۲۸ شهریور ۱۳۹۳
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |