در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: بال سرخ عاشورا ... | ||
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۷
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
نقل قول من که قلبم جایگاه عشق اوستپس چرا با معصیت گردیده دوست؟ من که گِریَم بهر او شام و پگاه پس به نامحرم چرا کردم نگاه؟ من که گوشم روضه ی او را شنید پس چرا شد طالب ساز پلید؟ چشم و گوش و دست و پا و قلب و دل جملگی از روی مولایم خجل شیعه بودن کی شود با ادعا؟ ادعا بس کن اگر مردی بیا فوق العاده بود. |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۳۰ مهر ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: Ali.Rezaei
پیام:
۳,۸۴۴
عضویت از: ۱۳ آذر ۱۳۸۹
از: Behshahr
طرفدار:
- messi - یوهان کرایوف - یه زمانی جوون بودیم، جوونی کردیم : پرسپولیس!! - spain - داداشم که تو زمین های خاکی بازی می کنه!!! - pep - افشین امپراتور گروه:
- کاربران عضو |
ای شعله شعله آتش دلها حسین جان حا سین یا نون خدا یا حسین جان ماییم و هر نفس نفس ما حسین جان یک واژه است لذت دنیا حسین جان هر چه به دل به سینه به سر داشتی علی است ذکری که در تمام سحر داشتی علی است نامی که در گشودن در داشتی علی است جانت علی است... هرچه پسر داشتی علی است سر تا به پات رفته به مولا حسین جان چشم تو گشت و از همه ما را خطاب کرد لطفش بلند باد که کار صواب کرد هر کس که بندگی تو را انتخاب کرد او را نگاه مادرت عالیجناب کرد گفتیم بعد حضرت زهرا(س) حسین جان آشفته زلفم و شب طوفانم آرزوست کنعانم آرزوست سلیمانم آرزوست یکبار روی لبت نامم آرزوست با خون رقم زنم که دو سلطانم آرزوست امشب بیا بزن رگ ما را حسین جان مست است آنکه بر در میخانه ایستاد مرد است آنکه تا ته پیمانه ایستاد سر نیست آن سری که روی شانه ایستاد بر پای عشق جز تو که مردانه ایستاد کو نیست غیر زینب کبری(س) حسین جان تو می رسی و با تو خبرها یکی یکی لبخند میزنی به پسرها یکی یکی افتاده اند پیش تو سرها یکی یکی با ماه هاشمیت قمرها یکی یکی عباسَ نوکرم شب فردا حسین جان شعرم رسیده است به ابیات آذری هر کیم الر محضر آقام نوکری زهرا الر خادم عباس مادری زینب واری نقد ابالفضل یاوری نقش اولدی روی بیرق سقا حسین جان ما پیر می شویم شبیه حبیب تو شبهای جمعه ایم پر از بوی سیب تو امشب سلام ما به لب بی نصیب تو ما را که کشته است صدای غریب تو جان خواستی؟! به چشم! بفرما! حسین جان |
||
|
|||
۳۰ مهر ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۳,۸۴۴
طرفدار:
- messi - یوهان کرایوف - یه زمانی جوون بودیم، جوونی کردیم : پرسپولیس!! - spain - داداشم که تو زمین های خاکی بازی می کنه!!! - pep - افشین امپراتور گروه:
- کاربران عضو |
|
||
|
|||
۱ آبان ۱۳۹۳
|
|
|
ریشه های عاشورا پیشنهاد میکنم فایل ها رو گوش بدید بسیار جالبه. |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۱ آبان ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: Ree.raa
پیام:
۳,۲۵۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۹۱
طرفدار:
- مسی،ویا،اینیستا - pep - اسپانیا - pep - گروه:
- کاربران عضو |
|
||
ناگفته ی ما میشنود |
|||
۲ آبان ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۳,۸۴۴
طرفدار:
- کاربران عضو |
رفع الله رایه العباس خونه هامون سیاه پوشه بازم چشما اشک خون می باره سر در خونه ی مجنون نشونی از داغ لیلی داره روی بالاترین بیرق به خط نور اسم علمداره خدایا تا فرداشب ما رو از این دنیا نبر... یک سال را به شوق یک ماه زندگی می کنم... |
||
|
|||
۲ آبان ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۳,۸۴۴
طرفدار:
- کاربران عضو |
لبیک یا حسین یعنی... هیچ کسی حریف حسین (ع) نیست! نقل قول از حاج محمود کریمی در اولین قسمت از برنامه (همین امشب) فصل عاشقی از شبکه دو! این جمله باعث شد بی اختیار از ته دل بخندم! جانم فدات ارباب... |
||
|
|||
۳ آبان ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۳,۸۴۴
طرفدار:
- کاربران عضو |
پ.ن: رجوع شود به دقیقه 02:07 |
||
|
|||
۳ آبان ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۳,۲۵۷
طرفدار:
- کاربران عضو |
|
||
ناگفته ی ما میشنود |
|||
۳ آبان ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۳,۲۵۷
طرفدار:
- کاربران عضو |
خدایا درود فرست بر على بن الحسین آقاى عبادت کنندگان آنکه او را براى خود خالص گرداندى میدونم از آخرم این حسرت میمونه تو دلم ک این ماه و مثه تموم پسرا شب تا صبح تو هیئتت سینه بزنم و نوکریت رو بکنم |
||
ناگفته ی ما میشنود |
|||
۳ آبان ۱۳۹۳
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |