| در حال دیدن این عنوان: |
۷ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() نام کاربری: R.A.Lionel
پیام:
۷,۲۴۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - آنری - پرسپولیس - ایران - گواردیولا، فرگوسن گروه:
- كاربران بلاک شده
|
نقل قول fotros نوشته:سلام به همه من چند روزی هست برگشم. ببخشید دیگه نرسیدم جواب کامنت هاتون رو بدم. جاتون خالی بود ایشالا قسمت تک تک تون. ![]() ما رفتیم دعا کردیم شهید بشیم از بغداد که رفتیم تو کاظمین بمب گذاشتن قسمت نبود دیگه عوضش اندازه لیاقت مون جانباز شدیم ![]() در فشار جمعیت آسیب دیدگی جزیی هم پیدا کردم غضروف یکی از دنده هام آسیب دیده .تا دوماه دردش باهامه ! کلا رحم نمی کنن له شدم![]() عه به به یه کوثر جدید خوش اومدی خانوم![]() ![]() انشاالله قبول باشه، مجروحه اسلام
|
||
|
۴ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۳۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
بنده شخصا در ایام اربعین 2 بار تا مرز شهادت پیش رفتم در ازدحام هُل دهندگان حسینی.
|
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
۴ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
|
|
اسم شهید اومد یاد 175 غواصمون افتادم ![]() ![]() ![]() ![]() شرمندگی تا چ حد |
||
|
و هر هزار ، تویی ... |
|||
|
۴ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
|
|
نقل قول انشاالله قبول باشه، مجروحه اسلام ممنون. روزی شما. البته اول زیارت بعد اگر خواستید شهادت![]() نقل قول نده شخصا در ایام اربعین 2 بار تا مرز شهادت پیش رفتم در ازدحام هُل دهندگان حسینی.بابا اربعین طبیعیه! این روزایی که من رفتم خلوت بود همه صبر کردن تا شعبان بشه تولد اونجا باشن. ولی واقعا عرب ها نمیدونم چه پدرکشتگی داشتن! داریم نماز میخونیم با آرنج میزنن تو پهلو دو متر جا داره رد بشه ها باز میاد تنه میزنه میره! تو حرم هم نزدیک ضریح که باید قبلش وصیت نامه بنویسی![]() امروز رفتم دکتر میگه کجا تو فشار جمعیت بودی میگم رفته بودم کربلا! میگه اخی طفلی تو هم که لاغر کشتنت!
|
||
|
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
|
۴ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Ali.Rezaei
پیام:
۳,۸۴۴
عضویت از: ۱۳ آذر ۱۳۸۹
از: Behshahr
طرفدار:
- messi - یوهان کرایوف - یه زمانی جوون بودیم، جوونی کردیم : پرسپولیس!! - spain - داداشم که تو زمین های خاکی بازی می کنه!!! - pep - افشین امپراتور گروه:
- کاربران عضو
|
واسه این که خیلی چیزا بمونه باید نباشه گاهی ماهی واسه موندن باید از اب جدا شه گاهی هم باید بمیری تا که یه زندگی نو شه بهتره گلی نباشه تا باغ گلا درو شه |
||
|
|
|||
|
۴ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۳۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
نقل قول fotros نوشته:نقل قول نده شخصا در ایام اربعین 2 بار تا مرز شهادت پیش رفتم در ازدحام هُل دهندگان حسینی.بابا اربعین طبیعیه! این روزایی که من رفتم خلوت بود همه صبر کردن تا شعبان بشه تولد اونجا باشن. ولی واقعا عرب ها نمیدونم چه پدرکشتگی داشتن! داریم نماز میخونیم با آرنج میزنن تو پهلو دو متر جا داره رد بشه ها باز میاد تنه میزنه میره! تو حرم هم نزدیک ضریح که باید قبلش وصیت نامه بنویسی![]() امروز رفتم دکتر میگه کجا تو فشار جمعیت بودی میگم رفته بودم کربلا! میگه اخی طفلی تو هم که لاغر کشتنت! یعنی بدون هیچ گونه مناسبتی هم انقدر شلوغ بود؟ ![]() من داشتم کلی برنامه می ریختم یه زمان که هیچ مناسبتی نیست برم به خلوتی برسم.
|
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
۴ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: R.A.Lionel
پیام:
۷,۲۴۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - آنری - پرسپولیس - ایران - گواردیولا، فرگوسن گروه:
- كاربران بلاک شده
|
نقل قول من داشتم کلی برنامه می ریختم یه زمان که هیچ مناسبتی نیست برم به خلوتی برسم. ![]() منم میام. ![]() |
||
|
۴ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
|
|
نقل قول یعنی بدون هیچ گونه مناسبتی هم انقدر شلوغ بود؟ من داشتم کلی برنامه می ریختم یه زمان که هیچ مناسبتی نیست برم به خلوتی برسم. مناسبت که مبعث و شهادت امام موسی کاظم بود. ولی بابام می گفت قسمت اقایون خلوت و خالیه! ما تو خانم ها له شدیم! بس که می چسبن به ضریح دوساعت وایمیستن اونجا! من خودم میرفتم جلو واسه تبرک دستم می رسید به ضریح دیگه میومدم عقب یه گوشه که زیر قبه هم باشه از همونجا دعا می کردم! واسه بعضیا باید در ضریح رو وا کنی برن داخل دیگه جواب نمیده
|
||
|
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
|
۴ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
|
|
حالا سر فرصت میام از سفرم بیشتر میگم بخندید! یعنی یه مسئول فرهنگی بی سوادی به طور ما خورده بود ها! دیگه میخواستم بلند شم بزنمش انقر دری وری می گفت اطلاعات اشتباه میداد! هر وقت خواستید برید قبل خریدن بلیت و انتخاب اژانس اول یه پرس وجو کنید مسئول فرهنگی تون تحصیلاتش چیه!
|
||
|
|||
|
۴ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام:
۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات
|
زیارت قبول کوثر ![]() ما ک مکه بودیم هندی پاکستانیا خیلی هل میدادن |
||
|
که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد |
|||
|
۴ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |

قسمت نبود دیگه
خوش اومدی خانوم