| در حال دیدن این عنوان: |
۵ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۳۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
دوستان شورش رو در نیارید و گرنه دیگه هیچ ارسالی جز اسپم اینجا نباید فرستاد.
|
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
۱۲ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
|
|
نقل قول THE END نوشته:نقل قول 28 june نوشته:اون وقت گذاشتن فیلم راجبه امام زمان جزو دل نوشته حساب نمیشه؟؟؟ که همه فیلمای منو حذف میکنی ببین اولا که دل نوشته تاپیک جدا گانه ای داره -البته تا اطلاع ثانوی در دسترس نیست- و بحثش جداست! دوما حرفای امام زمان جز مباحث عرفانی و مذهبی محسوب میشه، نه دل نوشته! پ.ن: حرف دیگه ای هم داشتی تو این تاپیک بگو. یک.فیلما رو ب این دلیل گذاشتم اینجا چون اوصولن همه اعضا بیشتر میان تو این تاپیک(هرچند پاکش کردید) دو. اوصولن من هرچی بنویسمو شما پاک میکنی فرقی براتون نداره چی نوشتم نمیدونم از روز اول چرا بامن لج داشتید |
||
|
و هر هزار ، تویی ... |
|||
|
۱۲ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: HEYHAT
پیام:
۴,۲۰۲
عضویت از: ۵ آبان ۱۳۹۰
از: هیچستان
طرفدار:
- ژاوی - کرایف - ? - اسپانیا منهای خوکها_به امید استقلال - ? - پپ کبیر - ? گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول 28 june نوشته:نقل قول THE END نوشته:نقل قول 28 june نوشته:اون وقت گذاشتن فیلم راجبه امام زمان جزو دل نوشته حساب نمیشه؟؟؟ که همه فیلمای منو حذف میکنی ببین اولا که دل نوشته تاپیک جدا گانه ای داره -البته تا اطلاع ثانوی در دسترس نیست- و بحثش جداست! دوما حرفای امام زمان جز مباحث عرفانی و مذهبی محسوب میشه، نه دل نوشته! پ.ن: حرف دیگه ای هم داشتی تو این تاپیک بگو. یک.فیلما رو ب این دلیل گذاشتم اینجا چون اوصولن همه اعضا بیشتر میان تو این تاپیک(هرچند پاکش کردید) دو. اوصولن من هرچی بنویسمو شما پاک میکنی فرقی براتون نداره چی نوشتم نمیدونم از روز اول چرا بامن لج داشتید با هم دوست باشید !موهای همدیگه و نکشید ! |
||
|
همیشه چهره ات را به سوی آفتاب نگه دار سایه ها پشت سرت خواهند افتاد ... |
|||
|
۱۲ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: R.A.Lionel
پیام:
۷,۲۴۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - آنری - پرسپولیس - ایران - گواردیولا، فرگوسن گروه:
- كاربران بلاک شده
|
کاربرها وقتی تازه عضو میشن انرژی زیادی دارن و خیلی اسپم میدن. من یادم وقتی عضو شدم، همیشه با ناظرین مشکل داشتیم. باید یکم بیشتر باهاشون تعامل بشه تا جا بیوفتن، این نصیحت پدر پیرتون رو داشته باشید
|
||
|
۱۲ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: MoOn.Girl
پیام:
۴,۲۸۴
عضویت از: ۳۰ مهر ۱۳۹۲
از: بابل
طرفدار:
- مسی - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - لوچو❤ - پپ گروه:
- کاربران عضو
|
مبینا کلا از وقتی ناظر شده اولای خودشو یادش رفته. (((:بعدم مبینا جان شما اگه قوانین این تاپیک رو بخونی، نوشته که دلنوشته هیچ اشکالی نداره!
|
||
|
خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند .. |
|||
|
۱۲ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: mahsa.barca
پیام:
۳,۰۹۹
عضویت از: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲
از: esf
طرفدار:
- david villa .messi - گوارديولا گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول (: I.Li.U.F نوشته:مبینا کلا از وقتی ناظر شده اولای خودشو یادش رفته. (((:اوه اوه اولاي شما ك هيچي چقدر من حرص ميخوردم اين سپيده مشدي شاهده من همينجا اعلام برائت ميكنم از كسي ك بياد بگه اولاي خودتو بگو ![]()
|
||
| به شکل نمایش کنارم مردمن | |||
|
۱۲ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: MoOn.Girl
پیام:
۴,۲۸۴
عضویت از: ۳۰ مهر ۱۳۹۲
از: بابل
طرفدار:
- مسی - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - لوچو❤ - پپ گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول MahSa نوشته:نقل قول (: I.Li.U.F نوشته:مبینا کلا از وقتی ناظر شده اولای خودشو یادش رفته. (((:اوه اوه اولاي شما ك هيچي چقدر من حرص ميخوردم اين سپيده مشدي شاهده من همينجا اعلام برائت ميكنم از كسي ك بياد بگه اولاي خودتو بگو ![]() ![]() الان منظورت اولای من ه؟ ![]() عشقم شما که به اسپمر سایت معروف بودی!
|
||
|
خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند .. |
|||
|
۱۲ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
از: تهران
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار
|
1- دعوا و گیس و گیس کشی تو کار نیست![]() 2-عزیز من، کوثر جان؛ درسته این تاپیک بخاطر موضوعش بیشتر از سایر تاپیکا ارسال میخوره -تاپیکای مباحث آزاد نه عاشقان و اینا- ولی بیشتر بودن طرفداراش دلیلی واسه این نمیشه که ارسالای غیر مرتبط با موضوعش زده بشه!پاک شدن ارسالات هم مطابق با قوانین خود سایت و این تاپیک ه عزیزم. 3-میدونم تازه واردن، ولی من چند باری هست دارم تذکر میدم فک کنم! 4-من اوائل خودمو یادم نرفته! ولی دیگه ارسال نا مربوط به موضوع تاپیک هیچ وقت نداشتم! اینو مطمئنم درضمن اینجا جای دل نوشته هم باشه، اون کلیپا به طور خیلی واضحی مربوط به عرفانی مذهبی میشد |
||
|
who don't pay attention to you |
|||
|
۱۲ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: mahsa.barca
پیام:
۳,۰۹۹
عضویت از: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲
از: esf
طرفدار:
- david villa .messi - گوارديولا گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول عزیز من، کوثر جان؛ درسته این تاپیک بخاطر موضوعش بیشتر از سایر تاپیکا ارسال میخوره -تاپیکای مباحث آزاد نه عاشقان و اینا- ولی بیشتر بودن طرفداراش دلیلی واسه این نمیشه که ارسالای غیر مرتبط با موضوعش زده بشه!پاک شدن ارسالات هم مطابق با قوانین خود سایت و این تاپیک ه عزیزم.اين عزيزما يه معناي ديگه داره ها ، شما معني دورشو لحاظ كن ![]() نقل قول الان منظورت اولاي من ه ؟ نه پس اولاي اونه در مورد اسپمر : كي من ؟! خداييش پر محتوا بود
|
||
| به شکل نمایش کنارم مردمن | |||
|
۱۳ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: R.A.Lionel
پیام:
۷,۲۴۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - آنری - پرسپولیس - ایران - گواردیولا، فرگوسن گروه:
- كاربران بلاک شده
|
نقل قول THE END نوشته:1- دعوا و گیس و گیس کشی تو کار نیست ![]() 2-عزیز من، کوثر جان؛ درسته این تاپیک بخاطر موضوعش بیشتر از سایر تاپیکا ارسال میخوره -تاپیکای مباحث آزاد نه عاشقان و اینا- ولی بیشتر بودن طرفداراش دلیلی واسه این نمیشه که ارسالای غیر مرتبط با موضوعش زده بشه!پاک شدن ارسالات هم مطابق با قوانین خود سایت و این تاپیک ه عزیزم. 3-میدونم تازه واردن، ولی من چند باری هست دارم تذکر میدم فک کنم! 4-من اوائل خودمو یادم نرفته! ولی دیگه ارسال نا مربوط به موضوع تاپیک هیچ وقت نداشتم! اینو مطمئنم درضمن اینجا جای دل نوشته هم باشه، اون کلیپا به طور خیلی واضحی مربوط به عرفانی مذهبی میشد دل نوشته که فقط شعر نیست، اون کلیپ ها هم نوعی دلنوشته بوده. البته من بهتون حق میدم، این کاربر جدید زیاد اسپم میده ولی این حرفتون غلط
|
||
|
۱۳ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |

چقدر من حرص ميخوردم اين سپيده مشدي شاهده