| در حال دیدن این عنوان: |
۹ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() نام کاربری: Hidden_Glance
پیام:
۱,۸۴۷
عضویت از: ۷ خرداد ۱۳۹۴
از: قزوین
طرفدار:
- MESSI/De Jong/Ter Stegen - XAVI/PUYOL - PERSPOLIS - ARGENTINA - PEP/ENRIQUE/KLOPP گروه:
- کاربران عضو
|
دو پاکت سیگار درون قبرم بگذارید شب اول قبر بحثم با خدا طولانی خواهد شد...
|
||
|
آخه منم دیگه از سَرای بُریده می ترسم... |
|||
|
۹ تیر ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: aammiinn
پیام:
۸,۳۵۶
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: ı̴̴̡ ̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı
طرفدار:
- داوید ویا - ژاوی - مسی - پویول - رونالدینیو - پرسپولیس - پدیده - آرژانتین - کریم باقری - علی کریمی - سر الکس - یورگن کلوپ - یحیی گل محمدی گروه:
- کاربران عضو
|
چرا سایت انقدر خلوته ؟! ![]() تو این ماه رمضونی همه جا خلوته آدم دلش به اینجا خوشه ، اینجا هم که کفترم پر نمیزنه !
|
||
|
۹ تیر ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۳۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
نقل قول محمدعلي نوشته:دندان درد چیست؟ دندان درد،دردیست که با شدت گرفتن آن انسان حاضر میشود دندان مورد نظر را روی میز کار گذاشته و با یک چکش بزند خُرد و خمیرش کند.!! ![]() ![]() جا داره در این لحظه به ذکره خاطره ای بپردازم: قبل از ایامه ماه مبارک رمضان به همراه پدره گرامی رفته بودیم سره زمینه شالی ما مازندرانی ها بهش میگم دَشت بعد از دو هفته که برنج کاشته شد باید رفت تو زمین و علف های هرز رو از زمین پاک کرد که ما مازندرانی ها به این عملیات میگیم وِجین هیچی دیگه از صبح رفتیم تا نزدیکه غروب برای وِجین کردن اما در خلاله کار به ناگاه متوجه شدم یکی از ناخن های عزیز و دوست داشتنیه پایمان لق شد!! یه هوایی درد داشت اما چیزی که منو آزار میداد این رو اعصاب بودنه عضوه آسیب دیده بود که در نتیجه در حرکتی انتحاری خود را به بیرون از زمین منقل کردیم و ناخنه پامون رو از جا کندیم!!!!![]() هیچی دیگه، یکی دو هفته ای بی ناخن بودیم تا اینکه آروم آروم در اومد!! در کل خواستم بگم ما یه همچین آدمه بی رحمی هستیم و نکته ی دوم اینکه میخوام به دندون دردم بگم ببین، تو که دندونی من ناخنه پامو از جا کندم انداختم دور!!حالا دیگه خود دانی![]() لق شدن اعضای بدن از علائم پیریه ها.
|
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
۹ تیر ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Hidden_Glance
پیام:
۱,۸۴۷
عضویت از: ۷ خرداد ۱۳۹۴
از: قزوین
طرفدار:
- MESSI/De Jong/Ter Stegen - XAVI/PUYOL - PERSPOLIS - ARGENTINA - PEP/ENRIQUE/KLOPP گروه:
- کاربران عضو
|
یه احساس 7 ساله یه روح 70 ساله این معما نیست!! این خودم منم
|
||
|
آخه منم دیگه از سَرای بُریده می ترسم... |
|||
|
۹ تیر ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: mohammad.z
پیام:
۱,۱۰۳
عضویت از: ۱۲ اسفند ۱۳۹۰
از: بابلسر _كاله
طرفدار:
- مسي - كرايف - استقلال کبیر - جباری - گوراديولا - علی منصوریان گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول The One True King of Westros نوشته:نقل قول محمدعلي نوشته:دندان درد چیست؟ دندان درد،دردیست که با شدت گرفتن آن انسان حاضر میشود دندان مورد نظر را روی میز کار گذاشته و با یک چکش بزند خُرد و خمیرش کند.!! ![]() ![]() جا داره در این لحظه به ذکره خاطره ای بپردازم: قبل از ایامه ماه مبارک رمضان به همراه پدره گرامی رفته بودیم سره زمینه شالی ما مازندرانی ها بهش میگم دَشت بعد از دو هفته که برنج کاشته شد باید رفت تو زمین و علف های هرز رو از زمین پاک کرد که ما مازندرانی ها به این عملیات میگیم وِجین هیچی دیگه از صبح رفتیم تا نزدیکه غروب برای وِجین کردن اما در خلاله کار به ناگاه متوجه شدم یکی از ناخن های عزیز و دوست داشتنیه پایمان لق شد!! یه هوایی درد داشت اما چیزی که منو آزار میداد این رو اعصاب بودنه عضوه آسیب دیده بود که در نتیجه در حرکتی انتحاری خود را به بیرون از زمین منقل کردیم و ناخنه پامون رو از جا کندیم!!!!![]() هیچی دیگه، یکی دو هفته ای بی ناخن بودیم تا اینکه آروم آروم در اومد!! در کل خواستم بگم ما یه همچین آدمه بی رحمی هستیم و نکته ی دوم اینکه میخوام به دندون دردم بگم ببین، تو که دندونی من ناخنه پامو از جا کندم انداختم دور!!حالا دیگه خود دانی![]() لق شدن اعضای بدن از علائم پیریه ها. :-' ![]() بابا چه اصراری داری که جَوونه مردم رو پیر نشون بدی؟!! واقعا چه اصراریه؟؟!! ای بابا!!![]() یه نگاهی تو آینه به خودت بنداز بعد میفهمی پیرمرد کیه؟؟!! ![]()
|
||
|
افسرده دل از خویشم و زندانی خویشم |
|||
|
۹ تیر ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۳۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
نقل قول محمدعلي نوشته:نقل قول The One True King of Westros نوشته:نقل قول محمدعلي نوشته:دندان درد چیست؟ دندان درد،دردیست که با شدت گرفتن آن انسان حاضر میشود دندان مورد نظر را روی میز کار گذاشته و با یک چکش بزند خُرد و خمیرش کند.!! ![]() ![]() جا داره در این لحظه به ذکره خاطره ای بپردازم: قبل از ایامه ماه مبارک رمضان به همراه پدره گرامی رفته بودیم سره زمینه شالی ما مازندرانی ها بهش میگم دَشت بعد از دو هفته که برنج کاشته شد باید رفت تو زمین و علف های هرز رو از زمین پاک کرد که ما مازندرانی ها به این عملیات میگیم وِجین هیچی دیگه از صبح رفتیم تا نزدیکه غروب برای وِجین کردن اما در خلاله کار به ناگاه متوجه شدم یکی از ناخن های عزیز و دوست داشتنیه پایمان لق شد!! یه هوایی درد داشت اما چیزی که منو آزار میداد این رو اعصاب بودنه عضوه آسیب دیده بود که در نتیجه در حرکتی انتحاری خود را به بیرون از زمین منقل کردیم و ناخنه پامون رو از جا کندیم!!!!![]() هیچی دیگه، یکی دو هفته ای بی ناخن بودیم تا اینکه آروم آروم در اومد!! در کل خواستم بگم ما یه همچین آدمه بی رحمی هستیم و نکته ی دوم اینکه میخوام به دندون دردم بگم ببین، تو که دندونی من ناخنه پامو از جا کندم انداختم دور!!حالا دیگه خود دانی![]() لق شدن اعضای بدن از علائم پیریه ها. :-' ![]() بابا چه اصراری داری که جَوونه مردم رو پیر نشون بدی؟!! واقعا چه اصراریه؟؟!! ای بابا!!![]() یه نگاهی تو آینه به خودت بنداز بعد میفهمی پیرمرد کیه؟؟!!:-' من چی کار دارم خودت همش داری آثار و نشانه های پیری رو اعلام می کنی. ![]() ما که خدا رو شکر به گواهی آینه و ناخن پا و دندون جوونیم.
|
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
۹ تیر ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: HEYHAT
پیام:
۴,۲۰۲
عضویت از: ۵ آبان ۱۳۹۰
از: هیچستان
طرفدار:
- ژاوی - کرایف - ? - اسپانیا منهای خوکها_به امید استقلال - ? - پپ کبیر - ? گروه:
- کاربران عضو
|
اگر این قرآن را بر کوه نازل می کردیم، یقینا آن را از خوف خدا خاشع و فرو پاشیده می دیدی ![]() الحشر- نشانه ی 21 |
||
|
همیشه چهره ات را به سوی آفتاب نگه دار سایه ها پشت سرت خواهند افتاد ... |
|||
|
۹ تیر ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Ali.Rezaei
پیام:
۳,۸۴۴
عضویت از: ۱۳ آذر ۱۳۸۹
از: Behshahr
طرفدار:
- messi - یوهان کرایوف - یه زمانی جوون بودیم، جوونی کردیم : پرسپولیس!! - spain - داداشم که تو زمین های خاکی بازی می کنه!!! - pep - افشین امپراتور گروه:
- کاربران عضو
|
شب است و دلم عطر سیب می خواهد دل غریب و بی کس من حبیب می خواهد شکوه بارش باران میان اقیانوس دلم شکسته و می چکد، طبیب می خواهد شرف ز شمس شما و کرم مرام شما دو دست خالی من هم مجیب می خواهد شمار عاشقان حریمت ز دست خارج شد خدا هم عشق تو را پر رقیب می خواهد علی رضایی Galaxy Alpha |
||
|
|
|||
|
۹ تیر ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: mohammad.z
پیام:
۱,۱۰۳
عضویت از: ۱۲ اسفند ۱۳۹۰
از: بابلسر _كاله
طرفدار:
- مسي - كرايف - استقلال کبیر - جباری - گوراديولا - علی منصوریان گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول Galaxy Alpha نوشته:شب است و دلم عطر سیب می خواهد دل غریب و بی کس من حبیب می خواهد شکوه بارش باران میان اقیانوس دلم شکسته و می چکد، طبیب می خواهد شرف ز شمس شما و کرم مرام شما دو دست خالی من هم مجیب می خواهد شمار عاشقان حریمت ز دست خارج شد خدا هم عشق تو را پر رقیب می خواهد علی رضایی Galaxy Alpha ![]() بسی زیبا و عمیق |
||
|
افسرده دل از خویشم و زندانی خویشم |
|||
|
۹ تیر ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی
|
اصولا این آقای رضایی با چیزی به نام وزن شعر آشنایی ندارن
|
||
|
|
|||
|
۹ تیر ۱۳۹۴
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |