در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: آبی های پایتخت | ||
|
منم تلسلیط میگم . امید وارموضع تیمشون با این اتفاق شوک اور بد تر نشه و کادر فنیشون بتونه تیمو جمع و جور کنه |
||
۹ مهر ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: aammiinn
پیام:
۸,۳۵۶
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: ı̴̴̡ ̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı
طرفدار:
- داوید ویا - ژاوی - مسی - پویول - رونالدینیو - پرسپولیس - پدیده - آرژانتین - کریم باقری - علی کریمی - سر الکس - یورگن کلوپ - یحیی گل محمدی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول علی نوشته:منم تلسلیط میگم . امید وارموضع تیمشون با این اتفاق شوک اور بد تر نشه و کادر فنیشون بتونه تیمو جمع و جور کنه شما تسلیت بگین لطفاً ! ![]() |
||
۱۰ مهر ۱۳۹۴
|
|
|
عجب برد روحیه بخشی ![]() این برد به اونایی که میگفتن تیم محک جدی نخورده نشون داد اگه جلوی تیم های قوی هم قرار بگیریم میتونیم با تفاضل سه گل ببریمشون ![]() |
||
۴ آبان ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
عابدینی نقل قول به خاطر دارم زمانی متکوویچ سرمربی ما بود. در وسط بازی با چوکای تالش آمد پای تخته و نکتههایی را گفت که کاملا عکس واقعیت بود. به او گفتم اشتباه میکند و دقیقا گفتم که هدف چوکاییها چیست و چگونه به تیم حمله میکنند. به من گفت: بگذار کارم را انجام دهم. من هم به او گفتم کارم را میکنم و همان جا او را برکنار کردم. به فرشاد پیوس گفتم تو به عنوان مربی در نیمه دوم روی نیمکت مینشینی و از این لحظه متکوویچ اخراج است. |
||
|
|||
۶ آبان ۱۳۹۴
|
|
|
نقل قول In Luis Enrique We Trust نوشته:عابدینی نقل قول به خاطر دارم زمانی متکوویچ سرمربی ما بود. در وسط بازی با چوکای تالش آمد پای تخته و نکتههایی را گفت که کاملا عکس واقعیت بود. به او گفتم اشتباه میکند و دقیقا گفتم که هدف چوکاییها چیست و چگونه به تیم حمله میکنند. به من گفت: بگذار کارم را انجام دهم. من هم به او گفتم کارم را میکنم و همان جا او را برکنار کردم. به فرشاد پیوس گفتم تو به عنوان مربی در نیمه دوم روی نیمکت مینشینی و از این لحظه متکوویچ اخراج است. خب ![]() ![]() |
||
۶ آبان ۱۳۹۴
|
|
|
یه حسی بهم میگه این بازی نسبت به بازی های قبل بهتر میشه![]() هیچ وقت این حسو نداشتم تا حالا ![]() |
||
۸ آبان ۱۳۹۴
|
|
|
نقل قول علی نوشته:یه حسی بهم میگه این بازی نسبت به بازی های قبل بهتر میشه ![]() هیچ وقت این حسو نداشتم تا حالا ![]() واینگونه شد ![]() |
||
۸ آبان ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: 1...2...3
پیام:
۱۳۳
عضویت از: ۸ تیر ۱۳۹۴
از: خونه مون :d ↓ اینجا
طرفدار:
- luis suarez - rivaldo - ملومه دیه استقلال :d - تیمای با ستاره...برزیل ایتالیا ارژانتین - این نسل بازیکنم داره عایا؟ گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
از جباری و فکری و منصوریان رسیدیم به این هافبکای بی مغز ک نمیتونن بازی رو دستشون بگیرن...ابراهیمیم ک اصن پرته کلا..
|
||
۸ آبان ۱۳۹۴
|
|
|
مسخره ترین گل تاریخ بشریت ![]() |
||
۸ آبان ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
شانس پولیس بیشتر بهشون میخوره. ![]() توپ میخوره به یکی دیگه یجور دیگه میره بعد فیکس میره جایی که حاج محمدی نمیتونه سر بزنه |
||
|
|||
۸ آبان ۱۳۹۴
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |