در حال دیدن این عنوان: |
۴ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
از: تهران
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار |
نقل قول محمدحسین نوشته:نقل قول سجاد نوشته:نقل قول محمدحسین نوشته:بارسایی های عزیز کسی کتاب ( قورباغه ات را قورت بده ) رو خونده ؟ چطوریه ؟ در مورد چیه ؟ چه تاثیری داره ؟ کتابش رو نخوندم ولی حدودش رو میدونم. محتواش روانشناسیه. و اصولاً "قورباغهات را قورت بده" یعنی اون کارهایی که برات جذابیت ندارن رو اول انجام بدی. ممنون جیگر ! ایی |
||
who don't pay attention to you |
|||
۳ تیر ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول محمدحسین نوشته:ممنون جیگر ! خواهش رفیق جان! |
||
۳ تیر ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: MH_220
پیام:
۲,۵۰۷
عضویت از: ۱۳ آذر ۱۳۸۹
از: خونمون !
طرفدار:
- لیـــونـل آنــدرس مــــــسی - MESSI - استقلال - آرژانتین - فرهاد مجیدی - لوئیز انریکه _ پپ گواردیولا - سرهنگ علیفر !! گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول Baran Toee نوشته:نقل قول محمدحسین نوشته:نقل قول سجاد نوشته:نقل قول محمدحسین نوشته:بارسایی های عزیز کسی کتاب ( قورباغه ات را قورت بده ) رو خونده ؟ چطوریه ؟ در مورد چیه ؟ چه تاثیری داره ؟ کتابش رو نخوندم ولی حدودش رو میدونم. محتواش روانشناسیه. و اصولاً "قورباغهات را قورت بده" یعنی اون کارهایی که برات جذابیت ندارن رو اول انجام بدی. ممنون جیگر ! ایی شما سجاد رو نمیشناسین چه جیگریه |
||
۳ تیر ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
نقل قول ASNazanin نوشته:نقل قول روح خدا در کالبد زمان نوشته:هیچی دردناک تر از این نیست که گوشه بشقابت حفره ای حفر می کنی برای ماست و ناغافل مادرت گوشتی چیزی می ذاره اونجا. خب جای گوشت سمت چپه بشقابه نه در حفره ماست. حفره ماست؟ اصلا نمیتونم ماست و سالاد رو کنار بشقابم تحمل کنم باید تو 1 پیاله بزرگ و مجزا کنار ظرف غذام باشه وگرنه نمیخورم پیاله. اصل حمار در ریاضی میگه تا می تونی کمتر ظرف کثیف کن تا حرف کمتر بشنوی. شده حتی ماست رو بریز کنار غذا تو همون قابلمه که بشقاب کثیف نشه. |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۳ تیر ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۱۲,۸۵۳
طرفدار:
نقل قول روح خدا در کالبد زمان نوشته:نقل قول ASNazanin نوشته:نقل قول روح خدا در کالبد زمان نوشته:هیچی دردناک تر از این نیست که گوشه بشقابت حفره ای حفر می کنی برای ماست و ناغافل مادرت گوشتی چیزی می ذاره اونجا. خب جای گوشت سمت چپه بشقابه نه در حفره ماست. حفره ماست؟ اصلا نمیتونم ماست و سالاد رو کنار بشقابم تحمل کنم باید تو 1 پیاله بزرگ و مجزا کنار ظرف غذام باشه وگرنه نمیخورم پیاله. اصل حمار در ریاضی میگه تا می تونی کمتر ظرف کثیف کن تا حرف کمتر بشنوی. شده حتی ماست رو بریز کنار غذا تو همون قابلمه که بشقاب کثیف نشه. شمام با این مشکل مواجهید؟ حالا کسی به شما نمیگه ظرف بشور، من روزی صد دفعه باید بشنوم: ظرف که نمیشوره فقط هم کثیف میکنه و... پ.ن: جای آقا بهزاد خالی |
||
|||
۳ تیر ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: a.fcb
پیام:
۵۷۵
عضویت از: ۱ آذر ۱۳۹۴
طرفدار:
- مسی،اینیستا،ماسکرانو - - - تیم ملی - آرژانتین - مهدی طارمی - لوییز انریکه - کیروش گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول محمدحسین نوشته:بارسایی های عزیز کسی کتاب ( قورباغه ات را قورت بده ) رو خونده ؟ چطوریه ؟ در مورد چیه ؟ چه تاثیری داره ؟ من خوندم برایان تریسی میاد کارهای روزمره رو تو این کتاب به قورباغه تشبیه میکنه بعد میاد یاد میده ک چه جوری کارهای سخت رو انجان بدی یا همون قورباغه رو قورت بدی... حتما بخونین ارزششو داره من تاحالا سه بار خوندمش |
||
بعضی وقتا یه نگاه آشنا از بین هزارتا نگاه میتونه تک تک سلول های بدنت رو بلرزونه... |
|||
۳ تیر ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: MH_220
پیام:
۲,۵۰۷
عضویت از: ۱۳ آذر ۱۳۸۹
از: خونمون !
طرفدار:
- لیـــونـل آنــدرس مــــــسی - MESSI - استقلال - آرژانتین - فرهاد مجیدی - لوئیز انریکه _ پپ گواردیولا - سرهنگ علیفر !! گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول OopSs!! نوشته:نقل قول محمدحسین نوشته:بارسایی های عزیز کسی کتاب ( قورباغه ات را قورت بده ) رو خونده ؟ چطوریه ؟ در مورد چیه ؟ چه تاثیری داره ؟ من خوندم برایان تریسی میاد کارهای روزمره رو تو این کتاب به قورباغه تشبیه میکنه بعد میاد یاد میده ک چه جوری کارهای سخت رو انجان بدی یا همون قورباغه رو قورت بدی... حتما بخونین ارزششو داره من تاحالا سه بار خوندمش تغییری هم حس میکنی خوندیش ؟ |
||
۳ تیر ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: Mahshid.Shr
نام تیم: میلان
پیام:
۱,۸۷۹
عضویت از: ۵ مهر ۱۳۸۹
از: جایی همین نزدیکی
طرفدار:
- ژاوی.مسی - ! - پرسپولیس قرمزته - اسپانیا گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار |
نقل قول محمدحسین نوشته:نقل قول OopSs!! نوشته:نقل قول محمدحسین نوشته:بارسایی های عزیز کسی کتاب ( قورباغه ات را قورت بده ) رو خونده ؟ چطوریه ؟ در مورد چیه ؟ چه تاثیری داره ؟ من خوندم برایان تریسی میاد کارهای روزمره رو تو این کتاب به قورباغه تشبیه میکنه بعد میاد یاد میده ک چه جوری کارهای سخت رو انجان بدی یا همون قورباغه رو قورت بدی... حتما بخونین ارزششو داره من تاحالا سه بار خوندمش تغییری هم حس میکنی خوندیش ؟ تغییر حس میکرد که سه دف نمیخوندش یدف میخوند تمام پ.ن : اتناااااااااااا کیدینگ خوبی دخترم؟ دلوم تنگت بود |
||
|
|||
۳ تیر ۱۳۹۵
|
|
نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام:
۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات |
بفرماييد چارتا سوال بپرسيد
|
||
که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد |
|||
۴ تیر ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۱۲,۸۵۳
طرفدار:
وقتی داری گیلاس می خوری، بعد یهو حس میکنی یه چیزی داره تو دهنت وول میخوره، و میفهمی که کرم ه کل این گیلاسا یه خرابم توش نبود. آدم انقدر بد شانس من از همین تریبون عهد میبندم که تا آخر عمرم لب به گیلاس نزنم |
||
|||
۴ تیر ۱۳۹۵
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |