در حال دیدن این عنوان: |
۲۰ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() ![]() نام کاربری: Ree.raa
پیام:
۳,۲۵۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۹۱
طرفدار:
- مسی،ویا،اینیستا - pep - اسپانیا - pep - گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول فزت و رب الکعبه نوشته:نقل قول ری را نوشته:يكي بياد ب ما پيام شخصي بده يادِ قديما بيفتيم ذوق كنيم سرصُپي ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() كلي گفتم منظورم ديدنِ جمله " شما يك پيام شخصي داريد"بود : D |
||
ناگفته ی ما میشنود |
|||
۹ تیر ۱۳۹۶
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
از: تهران
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار ![]() |
نقل قول ری را نوشته:نقل قول فزت و رب الکعبه نوشته:نقل قول ری را نوشته:يكي بياد ب ما پيام شخصي بده يادِ قديما بيفتيم ذوق كنيم سرصُپي ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() كلي گفتم منظورم ديدنِ جمله " شما يك پيام شخصي داريد"بود : D چه جالب من فکر می کردم فقط من از دیدنش ذوق می کنم ![]() |
||
who don't pay attention to you |
|||
۹ تیر ۱۳۹۶
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
نقل قول ری را نوشته:نقل قول فزت و رب الکعبه نوشته:نقل قول ری را نوشته:يكي بياد ب ما پيام شخصي بده يادِ قديما بيفتيم ذوق كنيم سرصُپي ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() كلي گفتم منظورم ديدنِ جمله " شما يك پيام شخصي داريد"بود : D ![]() |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۹ تیر ۱۳۹۶
|
|
![]() ![]() نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام:
۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات ![]() |
در انتهاي كوچه اى بن بست كه قصه ي نسيم را از ياد برده است براي اينكه فرفره ام بچرخد بايد بدوم! بايد بدوم تا پيدا كنم خود را ميان چشم هايي كه هرصبح موهايم را در آن شانه مى زدم شايد جرئتى يابم دوباره تا فرياد برآوردم : دوستت دارم شبيه كودكى ده ساله كه عاشق معلم ادبيات خود شده است! بايد پيدا كنم خود را و تو را ميان خاطراتي كه شب هايش هزار و يك قصه داشت شب هايي كه كاش در انتهاي يكي از قصه هايش زلزله اى مهيب تو را براي هميشه بر من آوار مى كرد! موهايم بسي ژوليده است بايد پيدا كنم تو را پلك هايت را نبند! اگر باز يابم تو را كمربندي انفجارى خواهم بست تا براي هميشه باهم به بهشت بازگرديم! جامانده است پشت كوه ها نسيم... و گرگى عجيب ميان سينه ام زوزه مى كشد فرفره ام نمى چرخد بايد بدوم! مسعود احمدي |
||
که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد |
|||
۹ تیر ۱۳۹۶
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Ali.Rezaei
پیام:
۳,۸۴۴
عضویت از: ۱۳ آذر ۱۳۸۹
از: Behshahr
طرفدار:
- messi - یوهان کرایوف - یه زمانی جوون بودیم، جوونی کردیم : پرسپولیس!! - spain - داداشم که تو زمین های خاکی بازی می کنه!!! - pep - افشین امپراتور گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول بدمـائكــم ننـتـصــــر نوشته:نقل قول Strong forever نوشته:#آزادی ![]() یعنی کار رو به جایی رسوندن که می خوام رو همین واژه بالا بیارم ![]() ازصفحه ی دکتر یامین پور: در عصر "هایپر ریلیتی" همه چیز فیک می شود. هیچ چیز اصل و اصیلی باقی نمی ماند. مک لوهان به این خوشبین بود که قوای انسان توسعه پیدا می کند ولی من با بودریار هم داستانم که هیچ حقیقتی در پس و پشت نشانه ها باقی نمی ماند. پس از تهی شدن اصالتها، الفاظ هم از معانی تهی می شود.آزادی، عدالت، مظلومیت، اخلاق و ... دیگر هیچ لفظی بر هیچ معنایی دقیقا دلالت نمی کند.آنوقت دیگر دیالوگی نخواهد بود. دو آدم که به هیچ طریقی نمی توانند منظور خود را به دیگری منتقل کنند، چه می کنند؟! پاسخ وحشتناک است.. به خاطر خدا اینقدر معانی را دستکاری نکنید. کم کم چیزی برای فهمیدن باقی نمی ماند... الحاقی: دوستی از تعدیل قوای قهریه به یمن ماه مبارک می گفت ![]() احسنت ![]() |
||
|
|||
۹ تیر ۱۳۹۶
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Hidden_Glance
پیام:
۱,۸۴۷
عضویت از: ۷ خرداد ۱۳۹۴
از: قزوین
طرفدار:
- MESSI/De Jong/Ter Stegen - XAVI/PUYOL - PERSPOLIS - ARGENTINA - PEP/ENRIQUE/KLOPP گروه:
- کاربران عضو ![]() |
سلام خدمت دوستانِ عزیزتر از جان ![]() طبق مذاکراتی که امروز با جناب زرگر (کینگ آو نیوزفل) داشتم، تصمیم جالبی گرفتیم که در صورت استقبال شما عزیزان، میخوایم بهش جامه عمل بپوشونیم ![]() به امید خدا و با دعای خیر شما، پس از قبولی بنده در کنکور سراسری، قصد داریم با بچه های سایت جمع بشیم یه گوشه ای با هم فوتبال بزنیم ![]() ![]() پ.ن1: نظر ما صد البته روی شماله. چون خوش آب و هواتره ![]() پ.ن 2: منتظر بازخوردای شما عزیزان هستیم! ![]() |
||
آخه منم دیگه از سَرای بُریده می ترسم... |
|||
۹ تیر ۱۳۹۶
|
|
![]() ![]() نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Rend نوشته:سلام خدمت دوستانِ عزیزتر از جان ![]() طبق مذاکراتی که امروز با جناب زرگر (کینگ آو نیوزفل) داشتم، تصمیم جالبی گرفتیم که در صورت استقبال شما عزیزان، میخوایم بهش جامه عمل بپوشونیم ![]() به امید خدا و با دعای خیر شما، پس از قبولی بنده در کنکور سراسری، قصد داریم با بچه های سایت جمع بشیم یه گوشه ای با هم فوتبال بزنیم ![]() ![]() پ.ن1: نظر ما صد البته روی شماله. چون خوش آب و هواتره ![]() پ.ن 2: منتظر بازخوردای شما عزیزان هستیم! ![]() درود بر لرد آو نیوزفل. ![]() تأیید میکنیم و امید داریم که این اتفاق بیفته تا پیش از تاختن به سمت مرزهای شمال و آغاز سفر دو ساله، حتماً این چالش رو تجربه کنیم. ![]() |
||
۹ تیر ۱۳۹۶
|
|
پیام:
۱۲,۸۵۳
طرفدار:
نقل قول سجاد نوشته:نقل قول Rend نوشته:سلام خدمت دوستانِ عزیزتر از جان ![]() طبق مذاکراتی که امروز با جناب زرگر (کینگ آو نیوزفل) داشتم، تصمیم جالبی گرفتیم که در صورت استقبال شما عزیزان، میخوایم بهش جامه عمل بپوشونیم ![]() به امید خدا و با دعای خیر شما، پس از قبولی بنده در کنکور سراسری، قصد داریم با بچه های سایت جمع بشیم یه گوشه ای با هم فوتبال بزنیم ![]() ![]() پ.ن1: نظر ما صد البته روی شماله. چون خوش آب و هواتره ![]() پ.ن 2: منتظر بازخوردای شما عزیزان هستیم! ![]() درود بر لرد آو نیوزفل. ![]() تأیید میکنیم و امید داریم که این اتفاق بیفته تا پیش از تاختن به سمت مرزهای شمال و آغاز سفر دو ساله، حتماً این چالش رو تجربه کنیم. ![]() پیشنهاد میکنم قبلش یه تور بابلگردی برگزار کنید ![]() |
||
|||
۹ تیر ۱۳۹۶
|
|
![]() ![]() نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Strong forever نوشته:پیشنهاد میکنم قبلش یه تور بابلگردی برگزار کنید ![]() کجا رو نشونشون بدم؟ ![]() |
||
۹ تیر ۱۳۹۶
|
|
پیام:
۱۲,۸۵۳
طرفدار:
نقل قول سجاد نوشته:نقل قول Strong forever نوشته:پیشنهاد میکنم قبلش یه تور بابلگردی برگزار کنید ![]() کجا رو نشونشون بدم؟ ![]() خود شهر به اندازه کافی قشنگه، جا می خواد چیکار؟ ![]() ![]() |
||
|||
۹ تیر ۱۳۹۶
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |