در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: گروه گرافیک | ||
نام کاربری: sepazz
پیام:
۳,۷۴۹
عضویت از: ۶ شهریور ۱۳۹۰
از: اردبیل
طرفدار:
- هربازیکنی که تو بارسا باشه یا بیاد - کرایف کبیر - ... - اسپانیا-آرژانتین - ... - ... - دایی گروه:
- کاربران عضو |
قالبا فقط یه رنگن ولی بارسا آبی-اناری هست.اگه ممکنه یه قالب با این مدل بسازین چون قالبا بی ربطن =========================== مثلا اول عکس نیوکمپ یا بازیکنای بارسا بیاد بعد گزینه ورود به سایت و بعد زدن این گزینه انتخاب قالب بیاد |
||
FORCA BARCA | |||
۱۴ شهریور ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: LeymeR
نام تیم: چلسی
پیام:
۶۵۳
عضویت از: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۱
از: بوشهر
طرفدار:
- لیونل مسی، کارلس پویول - استقلال - آرژانتین - فرهاد مجیدی - پپ گواردیولا - امیر قلعه نویی گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی |
با اجازه ی استادا منم دستی توی اینجور کارا دارم خیلی حرفه ای نیستم ، اما آماتور هم نیستم!!! بنر ، لوگو متحرک یا ثابت ، در کل ویرایش عکس یا ... فتوشاپ رو از کسی یا جای خاصی یاد نگرفتم همینطور درست کردن هر موردی رو ، بیشتر با تجربه ی خودم به دست اومده و فکر کنم اینجوری یادگیری بهتر باشه! ممکنه چیزی رو به اسم بلد نباشم!!! اما اگه بهم دقیق بگید چی میخواید میتونم بسازم امیدوارم اگه فعالیت کنم اینجا مفید باشم |
||
۲۰ مهر ۱۳۹۱
|
|
نام کاربری: Lovely-messi
پیام:
۱۵
عضویت از: ۵ شهریور ۱۳۸۹
از: قشم
طرفدار:
- Lionel messi - رونالدینهو - استقلال - برزیل - فرهاد مجیدی - پپ گواردیولا - امبر قلعه نویی گروه:
- کاربران عضو |
منم در حوضه گرافیک در خدمتتون هستم |
||
۵ خرداد ۱۳۹۲
|
|
|
بنده در کار های گرافیکی میتونم شما رو یاری کنم. مسلط به فتوشاپ هستم. (فقط با توجه به دانش آموز بودن در دی ماه و خرداد ماه بنده کار نمیکنم اما سفارشاتی که شما عزیزان در این مدت بفرستید رو بلافاطله بعد از پایان امتحانات انجام میدم) در ضمن از شما یک سوال هم دارم.ایا برای طراحی لوگو،بنر،هدر و ... به بنده دستمزدی داده میشود؟ با تشکر |
||
۶ دی ۱۳۹۲
|
|
نام کاربری: hamedkazemi
پیام:
۱,۵۲۵
عضویت از: ۳۱ خرداد ۱۳۹۲
از: ESFAHAN
طرفدار:
- مارک بارترا - کرایف - پرسپولیس - پرتغال - مهدی مهدوی کیا - آنتونیو کنته - علی دایی گروه:
- كاربران بلاک شده |
منم در طراحی لوگو خدمت دارم چه کمکی ا دست من ساخته است بگید خجالت نکشید |
||
۷ دی ۱۳۹۲
|
|
|
طراحی و چاپ پوستر طراحی پوستر ، چاپ پوستر ، طراحی و چاپ پوستری حرفه ای و زیبا طراحی آرم و لوگو طراحی لوگو و آرم خلاقانه ، ساخت و طراحی آرم ، نشان تجاری حرفه ای طراحی بروشور خدمات طراحی بروشور خلاقانه و چاپ بروشور حرفه ای طراحی و چاپ ست اداری خدمات طراحی ست اداری ، چاپ ست اداری با کیفیت و حرفه ای طراحی کاتالوگ خدمات تخصصی طراحی کاتالوگ و چاپ کاتالوگ طراحی و چاپ جعبه خدمات منحصربفرد و متفاوت طراحی جعبه و چاپ جعبه حرفه ای |
||
افراگرافیک | |||
۲۰ شهریور ۱۳۹۸
|
|
Re: گروه گرافیک | ||
نام کاربری: MAHDILM10
پیام:
۱
عضویت از: ۱۱ فروردین ۱۴۰۰
از: تبریز
طرفدار:
- مسی - کرایوف - استقلال - آرژانتین - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو |
عجب سالهایی گذشت
|
||
۱۱ فروردین ۱۴۰۰
|
|
نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۱
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:هــلـــنـــــــــــــد:. - .:فرهاد مجیدی:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو |
سلطان گرافیک هستم. خواستم یاداوری کنم. |
||
|
|||
۱ دی ۱۴۰۰
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
نقل قول محــمــد نوشته:سلطان گرافیک هستم. خواستم یاداوری کنم. حیف اینجا گیف ندارم... |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱ دی ۱۴۰۰
|
|
نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۱
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:هــلـــنـــــــــــــد:. - .:فرهاد مجیدی:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول یا لثارات الحسن نوشته:نقل قول محــمــد نوشته:سلطان گرافیک هستم. خواستم یاداوری کنم. حیف اینجا گیف ندارم... هیچ گیفی نمیتونست پاسخ این کامنت من باشه. |
||
|
|||
۲ دی ۱۴۰۰
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |